Missie en visie

Missie

Wij zijn een totaalinstallatiebedrijf met ongeveer 70 medewerkers dat als werkgebied de drie noordelijke provincien heeft. Ons onderscheidend vermogen ligt niet alleen in de componenten die we installeren maar ook in de no-nonsense aanpak waarbij snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit sleutelwoorden zijn. Bouma wil met een gestructureerde organisatie en communicatie dicht bij de opdrachtgever staan met als doel een hoge klanttevredenheid en een goed werkende installatie.
 

Visie

Bouma Technisch Installatiebedrijf is een dynamisch installatiebedrijf dat zich richt op het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van alle technische installaties. Bouma Technisch Installatiebedrijf staat bekend als een betrouwbare partner. Door kwaliteit te leveren streven wij naar continuiteit voor onze opdrachtgevers en medewerkers maar ook voor onze leveranciers.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.