Bouma Technisch Installatiebedrijf

Luchtbehandelingssysteem

Het klimaat in de gebouwen en kantoren waar mensen werken is van groot belang.

Met een luchtbehandelingssysteem wordt schone buitenlucht aangezogen en behandeld, afhankelijk van het gekozen systeem. Lucht kan namelijk verwarmd, gekoeld, bevochtigd en ontvochtigd worden en middels filters gezuiverd de ruimtes in worden geblazen.

Daarnaast kan de lucht ook weer afgezogen worden en naar buiten afgevoerd.

Wij leggen verschillende luchtbehandelingssystemen aan, naar gelang de wens van de klant, waarbij wij rekening houden met energieverbruik van de installatie. Naast de aanleg zorgen wij ook voor periodiek onderhoud van de luchtbehandelingssystemen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Welkom!
De website van Bouma Technisch Installatiebedrijf maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op "Akkoord" te klikken of door verder gebruik te maken van de website, gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Lees hier onze privacyverklaring.

Akkoord