Bouma Technisch Installatiebedrijf

Zonnepanelen

In 2012 is Bouma Technisch Installatiebedrijf samen gaan werken met Awizon Zonne energie uit Surhuisterveen.

 

awizon-zonne-energie-300x95
 
Waarom Awizon?
 
Awizon was al heel vroeg een belangrijke speler op het gebied van zonne-energie. Zij liepen voorop, hebben veel ervaring opgedaan en hebben in het noorden van Nederland al een goede naam opgebouwd. De missie en visie spreken ons nog altijd erg aan, net als hun klantgerichte houding.
 
Awizon is zonnekeur installateur, dit betekent dat zij erkent zonne-energie installateur zijn. Het certificaat is ontvangen voor het leveren van kwaliteit en expertise.
 
Na 2 jaren samenwerken zijn Bouma en Awizon zusterondernemingen geworden. De nauwe samenwerking versterken beide bedrijven. Met Awizon kan Bouma Technisch Installatiebedrijf een specialisme bieden op het gebied van zonne-energie. Onze collega’s in Surhuisterveen beantwoorden uw vragen graag.

  • Voor alle overige informatie over zonnepanelen en het overige aanbod van producten;
  • Voor prijzen en een gedegen en eerlijk advies;
  • Voor een berekening van de opbrengst, terugverdientijd, investering en úw besparing;
  • Voor al uw overige vragen omtrent BTW – teruggaaf, subsidies en fiscale aftrekposten

 


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.