Bouma Technisch Installatiebedrijf

Zink en koperwerk

Bouma Technisch Installatiewerk kan uw woning of bedrijfspand voorzien van zink en koperwerk. Het verwerken van zink en koper is vakwerk uit een oud ambacht. Wij hebben een aantal vakkundige monteurs die dit ambacht beheersen en u met passie en plezier van dienst zijn. Wij werken volgens de wettelijk gestelde eisen en staan garant voor een betrouwbaar advies en kwalitatief hoogwaardige montage en afwerking.
 
Wij kunnen zink en koperwerk aanbrengen op wanden en daken, in dakgoten, kilgoten, dakkapellen en luifels.
Zink en koper zijn duurzame producten en kunnen, omdat wij dit vakkundig aanbrengen, jarenlang mee. Koperen goten en regenpijpen gaan erg lang mee en geven een exclusieve uitstraling aan uw huis.
 
Voor het herstellen en vervangen van uw zinken goten en voor een vakkundig advies kunt u contact met ons opnemen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.