Airconditioning

Met een airconditioning in huis heeft u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Want met een airco kunt u niet alleen het huis of kantoorruimte verkoelen, maar in de koudere periodes kunt u ook het huis verwarmen. Daarnaast zijn moderne airco’s zijn niet alleen betaalbaarder, maar verbruiken ook veel minder energie. Kortom, in de huidige tijd is een airconditioning een goed alternatief voor klimaatbeheersing. Meer weten? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden bij Bouma Technisch Installatiebedrijf.

Airconditioning als klimaatregeling

Airconditioning is een vorm van klimaatregeling waarbij de temperatuur beïnvloed wordt door de regulatie van lucht in een binnenruimte. Daarom wordt veelal gesproken over klimaatbeheersing. De airconditioningsystemen zijn de laatste jaren volop doorontwikkeld. Ze zijn vrijwel onhoorbaar en energiezuinig. De binnendelen, zoals de wandmodellen en plafond inbouw- en onderbouwmodellen zijn compact, fraai van vorm en kleur en kunnen naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid regelen. Een heel verschil met vroeger dus.

Wij zetten enkele voordelen van airconditioning even op een rij:

  • Verkoeling in de zomer
  • Verwarming in de winter
  • Gezonde en frisse lucht
  • Luchtzuiverend
  • Energiezuinig

Verschillende soorten airconditioning

Bij Bouma Technisch Installatiebedrijf zijn wij thuis in alle denkbare airco systemen. Van een eenvoudige airconditioning voor één ruimte, zoals een woonkamer of slaapkamer, tot een geavanceerd systeem voor een groot kantorencomplex. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke markt als op particulieren. 
Luchtbehandeling en koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het comfort en het energiegebruik van een gebouw. Zij beïnvloeden ook in hoge mate de prestaties van de mensen die erin werken.
 
Wij kunnen verschillende soorten airconditioninginstallaties leveren en aanbrengen, afhankelijk van uw wensen. De systemen die wij plaatsen zijn van het merk Daikin. Wij zijn van mening dat dit merk een bijzonder goede kwaliteit heeft. Daikin geeft dan ook 5 jaar garantie, mits het onderhoud goed wordt uitgevoerd.
 

Kies ook voor een airco bij Bouma Technisch Installatiebedrijf

Zoals gezegd bieden wij bij Bouma vele soorten airco’s aan voor verschillende ruimtes. Wij leveren en plaatsen zowel bij particulieren als bij bedrijven. Om de situatie goed in beeld te krijgen maken we meestal een persoonlijke afspraak om de situatie waar te nemen. Daarna kunnen wij vervolgens een goede en realistische offerte uitbrengen.

Voor het periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op afroep uw airconditioninginstallatie onderhouden, maar u kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat wij zorgen dat uw installatie jaarlijks gecontroleerd wordt. Bekijk hier ons airco onderhoudscontract.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheid.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.