Bouma Technisch Installatiebedrijf

Airconditioning

Airconditioning is een vorm van klimaatregeling waarbij de temperatuur beïnvloed wordt door de regulatie van lucht in een binnenruimte. Daarom wordt veelal gesproken over klimaatbeheersing. Ook op dit gebied kan Bouma alles voor u betekenen. We zijn thuis in alle denkbare systemen. Van een eenvoudige airconditioning voor één ruimte, zoals een woonkamer of slaapkamer, tot een geavanceerd systeem voor een groot kantorencomplex. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke markt als op particulieren. Om de situatie goed in beeld te krijgen maken we meestal een persoonlijke afspraak waarna we een goede offerte kunnen uitbrengen.
Luchtbehandeling en koeling, ventilatie, temperatuur en luchtvochtigheid zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor het comfort en het energiegebruik van een gebouw. Zij beïnvloeden ook in hoge mate de prestaties van de mensen die erin werken.
 
Wij kunnen verschillende soorten airconditioninginstallaties leveren en aanbrengen, afhankelijk van uw wensen. De systemen die wij plaatsen zijn van het merk Daikin. Wij zijn van mening dat dit merk een bijzonder goede kwaliteit heeft. Daikin geeft dan ook 5 jaar garantie, mits het onderhoud goed wordt uitgevoerd.
 
De airconditioningsystemen zijn de laatste jaren volop doorontwikkeld. Ze zijn vrijwel onhoorbaar en energiezuinig. De binnendelen, zoals de wandmodellen en plafond inbouw- en onderbouwmodellen zijn compact, fraai van vorm en kleur en kunnen naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid regelen.
 
Voor het periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op afroep uw airconditioninginstallatie onderhouden, maar u kunt ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten, zodat wij zorgen dat uw installatie jaarlijks gecontroleerd wordt. Bekijk hier ons airco onderhoudscontract.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.