NEN 3140 inspecties

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. De bepalingen rond deze veiligheid zijn geregeld in de NEN3140 norm.
Bij een NEN 3140 inspectie worden de elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning en 1500 V gelijkspanning gecontroleerd, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd van het gebouw.

Bij Bouma Technisch Installatiebedrijf zijn een aantal servicemonteurs opgeleid en bevoegd tot het doen van deze NEN3140 inspecties. De inspecties worden veelal uitgevoerd in fabrieken, kantoren, bouwplaatsen, scholen, boerderijen, schepen enzv en worden veelvuldig door de verzekeringsmaatschappijen geëist voor de brandverzekering.

Als u ons opdracht geeft voor het verrichten van een NEN3140 inspectie
Maken wij met u een afspraak voor de inspectie
Ontvangt u een rapport met onze bevindingen en gemeten waarden
Ontvangt u onze aanbevelingen voor herstel van de installatie naar de norm.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.