Bouma Technisch Installatiebedrijf

NTA8025 Inspecties

Een inspectie volgens de (Nederlandse Technische Afspraak) NTA8025 is een veiligheidskeuring voor gas, elektra, water en koolmonoxide voor woningen. Deze keuring noemt men ook wel de APK voor uw woning, De overheid heeft deze keuring niet verplicht, toch wordt deze door de installatiebranche enorm aanbevolen. Bij deze keuring wordt onderzocht of bestaande technische voorzieningen voldoen aan de gestelde normen. Een goed moment om de installatie te laten keuren is het moment waarop u een bestaande woning koopt.

– Veiligheid van de meterkast en de gehele elektrische installatie worden gecontroleerd en doorgemeten
– Gastoestellen worden gecontroleerd op gaslekkages, drukverlies, verbranding, koolmonoxide
– Gasleidingen worden gecontroleerd op drukverlies


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.