Bouma Technisch Installatiebedrijf

Inbraak- en beveiligingsinstallaties

Een inbraak- en beveiligingsinstallatie is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Inbraak kan een grote impact hebben en preventie is daarom van groot belang.

Bouma Technisch Installatiebedrijf staat voor u klaar om uw inbraak- en beveiligingsinstallaties te verzorgen. Wij leggen de bekabeling en installatie voor u aan en zorgen dat onze erkende samenwerkingspartner volgens de nieuwste richtlijnen gecertificeerde componenten levert en in bedrijf stelt.

Onder de inbraak en beveiligingsinstallatie vallen:

  • Inbraakdetectiesystemen
  • Bewegingsmelders
  • Camerabewaking
  • Lichtsensorlampen
  • Toegangscontrolesystemen voor bedrijven

Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.