Bouma Technisch Installatiebedrijf

Inspecties WTW- en mechanische ventilatiesysteem en kanalen

Een niet goed onderhouden ventilatiesysteem kan gezondheidsklachten veroorzaken, omdat schimmels en bacteriën zicht kunnen nestelen in de luchtfilters.
Het systeem moet 1 x per jaar goed worden nagekeken en schoongemaakt door een deskundige. Ook de luchtkanalen moeten af en toe schoongemaakt worden; eens in de 5 jaar is over het algemeen voldoende, maar is wel afhankelijk van uw woonsituatie.

Voor het periodiek inspecteren en reinigen van mechanische ventilatie en warmte-terug-win systemen hebben wij onderhoudsabonnementen opgesteld.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.