Bouma Technisch Installatiebedrijf

Verwarming en klimaatbeheersing

Onder verwarming en klimaatbeheersing vallen diverse installatietechnieken. Bouma is op alle terreinen thuis en wil u hierover graag op maat adviseren. Het kan zijn dat u een bestaande
installatie wilt uitbreiden of dat u wilt verduurzamen, wij helpen u graag. Ook oplossingen op het gebied van de combinatie verwarmen-koelen- ventileren bieden wij u graag aan.
 
Onder verwarming en klimaatbeheersing vallen o.a. gasgestookte cv-ketels, luchtverwarming, stadsverwarming, warmtepompen, vloerverwarming, koeling, VRV, infraroodverwarming, hout en
pellet kachels, ventilatie en warmteterugwinning. Technisch is niets ons vreemd. Onze vakmensen bieden graag een oplossing en denken graag met u mee. Wij stemmen hierbij af op uw wens betreffende de investering en het terugbrengen van uw energiekosten.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Welkom!
De website van Bouma Technisch Installatiebedrijf maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door op "Akkoord" te klikken of door verder gebruik te maken van de website, gaat u akkoord met de plaatsing van de cookies. Lees hier onze privacyverklaring.

Akkoord