Bouma Technisch Installatiebedrijf

Verwarming en klimaatbeheersing

Onder verwarming en klimaatbeheersing vallen diverse installatietechnieken. Bouma is op alle terreinen thuis en wil u hierover graag op maat adviseren. Het kan zijn dat u een bestaande
installatie wilt uitbreiden of dat u wilt verduurzamen, wij helpen u graag. Ook oplossingen op het gebied van de combinatie verwarmen-koelen- ventileren bieden wij u graag aan.
 
Onder verwarming en klimaatbeheersing vallen o.a. gasgestookte cv-ketels, luchtverwarming, stadsverwarming, warmtepompen, vloerverwarming, koeling, VRV, infraroodverwarming, hout en
pellet kachels, ventilatie en warmteterugwinning. Technisch is niets ons vreemd. Onze vakmensen bieden graag een oplossing en denken graag met u mee. Wij stemmen hierbij af op uw wens betreffende de investering en het terugbrengen van uw energiekosten.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.