Gasinstallatie

Bouma Technisch Installatiebedrijf is erkend en gecertificeerd installateur voor het aanleggen en onderhouden van gasinstallaties.
 
Vanaf de gasmeter installeren wij een gasleiding, veelal tot aan een gastoestel zoals de cv-ketel en naar een gaskooktoestel.
 
Vakkundige aanleg is van levensbelang. Lekkage in de gasleiding of in uw gastoestel kan leiden tot brandgevaarlijke situaties zoals brand en explosies, ook kan dit leiden tot onnodig gasverlies. Controle van de gasleiding valt sinds 1992 onder de verantwoordelijkheid van de gebruiker of eigenaar van het pand.
 
Onderhoud en veiligheid
Koolmonoxide is een geur-, kleur- en smaakloos gas dat ontstaat door onvolledige verbranding. Koolmonoxide wordt daarom ook een onzichtbare ‘moordenaar’ genoemd.
 
Wij wijzen u erop om voorzichtig te zijn met tweedehands gastoestellen en wijzen u op het belang van ventilatie. Sluit nooit ventilatiegaten en roosters af. Laat uw gasleiding en gastoestel regelmatig controleren door Bouma, als erkend installateur en plaats koolmonoxidemelders in de buurt van uw gastoestel.
 
Voor een gasleidingcontrole en voor het leveren en aanbrengen van een koolmonoxide melder kunt u contact met ons opnemen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.