storing-cv
Tijdens kantooruren van 8.00 - 17.00 uur:
0511 - 461378
Buiten kantooruren:
06 - 55 18 73 68

Storing?

Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom heeft Bouma een eigen Service- en Onderhoudsdienst. Storingen houden zich immers niet aan kantooruren! Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer u contact met ons opneemt, bepalen we samen welke urgentie uw situatie heeft.

Ook als u géén abonnement bij ons heeft afgesloten, kunnen wij uw storing verhelpen.

Tijdens kantooruren van 8.00 – 17.00 uur kunt u bellen met 0511 – 46 13 78.
Buiten kantooruren kunt u bellen met ons storingsnummer 06 – 55 18 73 68.

Onze onderhoudsdienst zorgt voor de nodige controles van uw systemen. Door regelmatig en goed onderhoud gaat het apparaat uiteindelijk langer mee. Daarnaast is het is onze taak u bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe CV-Ketel of VRV-systeem goed te adviseren. Een servicecontract voor het onderhoud behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen storingen in veel gevallen worden voorkomen.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kunt u erop vertrouwen dat onze servicemonteurs het probleem zo snel mogelijk vakkundig zullen proberen op te lossen. Wij begrijpen dat een kleine storing voor veel ongemak kan zorgen en zijn u graag van dienst.

Meld uw storing:

Geen spoed, maar wel een storing? Dan willen wij u verzoeken uw storing aan ons te mailen.

Het e-mailadres is: service@bouma-installatie.nl

Ook als u géén abonnement bij ons heeft afgesloten, kunnen wij uw storing verhelpen.

Onderhoud en service contracten

Altijd verzekerd van goed onderhouden installaties en snelle hulp als het toch mis gaat? Sluit een van onze onderhoudscontracten af.