Water en Sanitair

Voor de aanleg van de gehele waterinstallatie en het leveren en monteren van uw sanitair bent u bij Bouma Technisch Installatiebedrijf aan het juiste adres.

Zowel in nieuwbouw als bij renovatie van keukens, badkamers en toiletten zorgen wij voor een snelle en vakkundige montage. Wij houden ons daarbij aan de regels en voorschriften omtrent de veiligheid en gezondheid van mens en milieu.

Bij de aanleg van waterleidinginstallaties houden wij rekening met legionella preventie en overmatige opwarming van leidingen.

Bouma installeert tevens duurzame oplossingen voor het hergebruiken van water. Dit zijn grijswatersystemen, waarbij afvalwater van douche, wastafels en het bad wordt opgevangen in een tank. Het water wordt gefilterd en kan vervolgens hergebruikt voor het besproeien van tuin en voor het spoelen van het toilet en urinoir.

Bekijk ook Grijswatersystemen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.