Bouma Technisch Installatiebedrijf

Water en Sanitair

Voor de aanleg van de gehele waterinstallatie en het leveren en monteren van uw sanitair bent u bij Bouma Technisch Installatiebedrijf aan het juiste adres.

Zowel in nieuwbouw als bij renovatie van keukens, badkamers en toiletten zorgen wij voor een snelle en vakkundige montage. Wij houden ons daarbij aan de regels en voorschriften omtrent de veiligheid en gezondheid van mens en milieu.

Bij de aanleg van waterleidinginstallaties houden wij rekening met legionella preventie en overmatige opwarming van leidingen.

Bouma installeert tevens duurzame oplossingen voor het hergebruiken van water. Dit zijn grijswatersystemen, waarbij afvalwater van douche, wastafels en het bad wordt opgevangen in een tank. Het water wordt gefilterd en kan vervolgens hergebruikt voor het besproeien van tuin en voor het spoelen van het toilet en urinoir.

Bekijk ook Grijswatersystemen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.