Bouma Technisch Installatiebedrijf

Inspecties en schoonmaken van zinken goten en uitlopen

Naast het leveren en vakkundig aanbrengen van zinkwerk verzorgen de medewerkers van Bouma Technisch Installatiebedrijf periodieke inspecties van het zinkwerk. Daarbij willen wij de zinkengoten en uitlopen tevens voor u schoonmaken.

Als de zinkengoten en uitlopen niet regelmatig worden schoongemaakt kan er bij hevige regenval veel overlast ontstaan.
Door een periodiek schoonmaak in combinatie met een visuele controle van het zinkwerk en de aansluitingen kunt u lekkages tijdig voorkomen. Wij adviseren u over de staat van het zink werk en kunnen u aanbevelingen doen voor herstel en of vernieuwing.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.