Duurzame installatietechniek

Door een groeiend milieubewustzijn en de wens op termijn kosten te besparen door terugwinning van energie of het gebruik van natuurlijke energiebronnen neemt de vraag naar o.a. zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompsystemen, laagtemperatuurinstallaties of warmte-terugwininstallaties enorm toe.
 
Aard- en luchtwarmtepompsystemen zijn technieken die Bouma beheerst. Deze technieken zijn niet nieuw maar afkomstig uit de koeltechniek. Het koelen en verwarmen met een warmtepompsysteem vormt een interessant alternatief voor de traditionele gasgestookte installaties, omdat het warmtepompsysteem uitsluitend op elektriciteit werkt. Bouma kan u deskundig adviseren op het gebied van deze nieuwe energiebesparende technieken, zodat ook u de juiste energiezuinige keuze voor uw bedrijf of woning kunt maken.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.