Laadpalen

Laadpalen, u kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Vanaf 2013 is de vraag naar laadpalen voor elektrische auto´s enorm gegroeid. Dat heeft ook een logische verklaring: de techniek van elektrische auto’s is voor steeds meer mensen toegankelijk geworden.

 

Ontzorgen

Omdat de techniek voor veel mensen nieuw en soms wat onduidelijk is, willen bij Bouma Technisch Installatiebedrijf u ontzorgen. Wij verzorgen namelijk de levering en aansluiting van laadpalen bij u thuis of bij uw bedrijf. Wij hebben zelf al een selectie gemaakt van drie toonaangevende leveranciers van laadpalen. Al deze partijen leveren sterke en betrouwbare producten van hoge kwaliteit.

 

Daen Mobility laadpalen

Wanneer u een laadpaal zoekt voor thuis of bij uw bedrijf, is Daen Mobility een betrouwbare keuze. Daen Mobility levert slimme laadpalen en laadbeheer software die voor elke elektrische auto geschikt is. Bij Daen Mobility heeft u keuze uit verschillende boxen zodat u een laadpaal kan kiezen die bij uw situatie past.

Daarnaast biedt Daen Mobility het zogenoemde Load Management Systeem aan. Met dit systeem kunt u optimaal laden en stroomuitval voorkomen. Het systeem meet realtime uw beschikbaar vermogen en daar wordt uw laadstation op aangestuurd. Hierdoor kunt u storingsvrij uw elektrische auto laden.

Uiteraard is alles eenvoudig te volgen dankzij een mobiele app. Hiermee kunt u uw laadvermogen bekijken, laadstations in de omgeving ontdekken en veel meer.

 

EVBox laadpalen

EVBox is een grote en betrouwbare leverancier wanneer het aankomt op het aanbieden van laadpaaloplossingen voor elektrische auto’s. Inmiddels heeft EVBox al meer dan 300.000 laadpunten wereldwijd geplaatst. U kunt dus met recht spreken dat ze een autoriteit zijn op het gebied van laadpalen. Daarom is Bouma Technisch Installatiebedrijf ook trotse partner installateur van EVBox.

EVBox levert zowel laadpunten voor bij u thuis als bij uw bedrijf. De snelladers en laders voor bij u thuis of bedrijf zijn geschikt voor elke elektrische auto en toegankelijk voor iedereen. Wanneer u kiest voor EVBox wordt u ondersteunt met slimme software waarmee u gemakkelijk het laden volgt, beheerd en optimaliseert.

 

Alfen laadpalen

Alfen biedt verschillende slimme oplaadpunten voor bij u thuis of voor uw bedrijf. De laadpalen van Alfen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te bieden terwijl de lokale netwerkaansluiting gewaarborgd blijft.

Bij Alfen kunt u kiezen uit verschillende type laadpalen, zodat u precies de juiste kunt kiezen voor uw situatie. Deze laadpalen laten al jarenlang zien dat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit. Het gebruiksgemak van Alfen laadpalen spreekt voor zich en de laadpalen zijn geschikt voor alle type elektrische auto’s.

 

Benieuwd wat Bouma Technisch Installatiebedrijf voor u kan betekenen?

U wilt dus een laadpaal bij u thuis of bij uw bedrijf. Hoe nu verder? Bouma Technisch Installatiebedrijf helpt u graag met het verzorgen van de juiste laadpaal leverancier, informeert u over de mogelijkheden en plaatst uiteindelijk de laadpaal bij u op locatie.

Neem daarvoor contact met ons op. Een van onze experts zal u ter woord staan en u helpen om een laadpaal bij u op locatie te plaatsen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.