Bouma Technisch Installatiebedrijf B.V.

Florynwei 5
9251 MP  Burgum

BTW nummer: NL8032.27.255B01
KvK nummer: 01068516   

Volg ons op:

Flexibel

De monteurs van Bouma zijn gemakkelijk inzetbaar; wij leveren graag maatwerk; denken mee met de klant en denken daarbij “out of the box”.

Ervaren

Bouma betekent 80 jaar ervaring in technische installatietechnieken, wij beheersen alle disciplines en zijn daarmee allrounders in de techniek te noemen.

Kundig

We beschikken over een hoog kennisniveau. We blijven investeren in het opleidingsniveau van onze mensen en beschikken over diverse certificeringen waaronder het ISO 9001-2015 certificaat.

Betrouwbaar

Bouma gaat voor langdurige relaties. Wij zijn trouw en hebben een grote vaste klantenkring. Ditzelfde is van toepassing op onze medewerkers.

techniek nederland
iso
vca
f gassen

Over Bouma

Bouma Technisch Installatiebedrijf BV, gevestigd te Sumar, is een allround te technisch installatiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring op het gebied van: water-, gas, c.v.- en elektrische installaties, sanitair, airconditioning, zink- en dakbedekkingen. In ons bedrijf werken circa 70 vakkundige medewerkers, zowel in de woningbouw, renovatie en utiliteitswerk als in onderhoud en service. Ons voornaamste werkgebied is Friesland, Groningen en Drenthe. Wij zijn ISO9001, VCA- en F-Gassen gecertificeerd, wat betekent dat ons werk en de bedrijfsvoering voldoen aan de geldende eisen. Al meer dan 80 jaar is Bouma een begrip in de installatiebranche.