Bouma Technisch Installatiebedrijf

Service- en onderhoud

Op onze afdeling service en onderhoud zijn dagelijks 13 mensen werkzaam om alle klanten te ondersteunen bij alle mogelijk vragen en problemen omtrent hun technische installatie. 10 servicetechnici worden op kantoor ondersteund door een technisch adviseur, een planner en de administratie.
 
Wij hebben een 24-uurs servicedienst, wat betekent dat onze storingsmonteurs 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar zijn.
 
De werkzaamheden op onze serviceafdeling zijn onder te verdelen in:
Onderhoudswerkzaamheden aan verwarmingstoestellen, airco’s, ventilatiesystemen en overige technische installaties en het verzorgen van diverse periodieke inspecties;
Servicewerkzaamheden zoals het verhelpen van storingen aan verwarmingstoestellen, elektrische installaties het verhelpen van lekkages in rioleringen en installaties;
Montagewerkzaamheden als het gaat om kleine verbouwingen, ketelvervanging, vervangen van een conventioneel gastoestel door warmtepomp, installatie zonneboilers, werkzaamheden in scholen en bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden voor woningbouwverenigingen;
Inregelen van technische installaties, monitoring en beheer op afstand van installaties.
 
Bij alle werkzaamheden streven wij ernaar om zoveel mogelijk dezelfde monteur bij u langs te laten gaan en om dit zoveel mogelijk achtereenvolgend bij u te plannen. Soms lukt dit niet vanwege reeds geplande afspraken of een vrije dag van de monteur. Wij zorgen dan dat u hier zo weinig mogelijk hinder van heeft en zorgen intern voor overdracht aan de collega servicemonteur.
 
Meer informatie over storingen of bekijk onze onderhoudsabonnementen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.