Bouma Technisch Installatiebedrijf

Licht- en kracht installaties

De basis van elke elektrotechnische installatie is een vakkundig aangebrachte licht- en krachtinstallatie. De monteurs van Bouma Technisch Installatiebedrijf zorgen voor een duurzame en veilige montage, die voldoet aan de nieuwe wettelijke normen en voorschriften voor een elektrotechnisch installatie.
 
De licht- en krachtstroominstallaties zorgen voor het transport van de elektriciteit. Dit kan een eenvoudige installatie zijn in een woning, maar ook een uitgebreide elektrische installatie in een school, zorgcomplex, fabriek of bedrijfspand.
Wij zorgen voor een advies, ontwerp, tekeningen en de uitvoering van de installatie, waarbij wij deze afstemmen op de gebruiker van de installatie.
 
De licht- en krachtinstallatie vormt de basis voor alle elektrotechnische disciplines die hierop voortbouwen zoals o.a.:
Noodstroomvoorziening, data- en telecominstallaties, gebouwautomatisering, brand- en inbraakbeveiliging, domotica, intercominstallaties, zonnestroominstallatie, verlichting en beveiliging.
 
Naast aanleg en periodieke controle en onderhoud aan de installaties zorgen wij ook voor keuringen van de elektrotechnische installaties zoals de NEN3140 inspecties.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.