Licht- en kracht installaties

De basis van elke elektrotechnische installatie is een vakkundig aangebrachte licht- en krachtinstallatie. De monteurs van Bouma Technisch Installatiebedrijf zorgen voor een duurzame en veilige montage, die voldoet aan de nieuwe wettelijke normen en voorschriften voor een elektrotechnisch installatie.
 
De licht- en krachtstroominstallaties zorgen voor het transport van de elektriciteit. Dit kan een eenvoudige installatie zijn in een woning, maar ook een uitgebreide elektrische installatie in een school, zorgcomplex, fabriek of bedrijfspand.
Wij zorgen voor een advies, ontwerp, tekeningen en de uitvoering van de installatie, waarbij wij deze afstemmen op de gebruiker van de installatie.
 
De licht- en krachtinstallatie vormt de basis voor alle elektrotechnische disciplines die hierop voortbouwen zoals o.a.:
Noodstroomvoorziening, data- en telecominstallaties, gebouwautomatisering, brand- en inbraakbeveiliging, domotica, intercominstallaties, zonnestroominstallatie, verlichting en beveiliging.
 
Naast aanleg en periodieke controle en onderhoud aan de installaties zorgen wij ook voor keuringen van de elektrotechnische installaties zoals de NEN3140 inspecties.

Bekijk ook het project waar we verlichting hebben aangelegd in het monumentale stadhuis van Sneek. Bekijk project.

Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.