Bouma Technisch Installatiebedrijf

Warmtebeeldcamera inspectie

Bouma Technisch Installatiebedrijf kan uw woning of bedrijfspand controleren op mogelijke warmtelekken met behulp van infrarood thermografie, de warmtebeeldcamera. Wij kunnen met deze camera infraroodbeelden maken en sporen hiermee verwarmings- en koelverlies op, ontstaan door bijvoorbeeld een slechte constructie of onvoldoende isolatie. Wij rapporteren vervolgens onze bevindingen en helpen u besparen op onnodig energieverbruik.

warmtebeeldcamera-inspectie

Overige toepassingen van de warmtebeeldcamera:
Controleren van hotspots bij PV panelen
Opsporen van lekken in verwarmingsinstallatie en vloerverwarmingsinstallatie
Controle van elektrotechnische installatie, opsporen van losse verbindingen, defecte zekeringen

Voor een gerichte prijsopgave voor een inspectie van uw woning of bedrijfspand kunt u altijd contact met ons opnemen.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.