Erkend leerbedrijf

Bouma Technisch Installatiebedrijf is een erkend leerbedrijf met gekwalificeerde mensen in dienst, die jonge mensen in de branche goed willen opleiden tot vakbekwame monteurs.
Deze erkenning is van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven.

Van assistent monteur tot 1e monteur, servicemonteurs of middenkader engineers, wij willen jullie heel graag opleiden! Wij nodigen jonge installatiemonteurs en elektromonteurs daarom uit om eens bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor een leerbaan. Dit kunnen een stage en / of praktijkopleiding in de vorm van een BOL of een BBL opleiding zijn.
Bij Bouma hebben we veel studenten van het ROC Friese Poort en het Friesland College, maar ook studenten van het Noorderpoort College en Alpha College heten wij van harte welkom.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.