Certificering

Bouma Technisch Installatiebedrijf vindt kwaliteit erg belangrijk en laat daarom periodiek haar kwaliteit- en veiligheidssysteem toetsen. Bouma heeft de volgende certificaten / erkenningen:

ISO9001-2015

Het ISO9001 certificaat wil zeggen dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de internationaal erkende norm. In 2017 hebben wij de meteen de inhaalslag gemaakt door aan te sluiten op de nieuwe ISO 9001-2015 norm. In deze norm staat de organisatie centraal en niet de norm. Een uitgangspunt waar Bouma Technisch Installatiebedrijf zich helemaal in terug kan vinden.

VCA*

Het bedrijfscertificaat VCA betekent dat wij werken volgens de opgestelde regels m.b.t. veiligheid van het werk en werkplaats, de gezondheid van betrokkenen en het milieu.

F-gassen

Bedrijfscertificering volgens het F-gassen besluit is verplicht voor alle bedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan koelinstallaties van derden, waarin F-gassen zijn toegepast.

CO-keur

Bedrijfscertificering volgens het CO-keur besluit is verplicht voor alle bedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen

EPDB-A

Het EPDB-A certificaat is geen bedrijfscertificering maar een persoonsgebonden certificaat. Een aantal monteurs heeft dit certificaat, wat betekent dat zij onderhoud aan, inspecties en adviezen mogen uitbrengen betreffende airconditioningsinstallaties.

Sterkin Erkenning

Gastechnisch installateur
Watertechnisch installateur
Elektrotechnisch installateur

SEI Erkenning van KvINL

EVI Zonnestroom installaties
EVI Zonthermische installaties
EVI watertechnisch installaties

Erkend leerbedrijf

Wij zijn door Kenteq en SBB erkend als leerbedrijf. Wij kunnen leerlingen begeleiden en in de praktijk opleiden tot vakkundige monteurs. Wij hebben daartoe ervaren en deskundige praktijkbegeleiders in dienst.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.