Verbouwing servicebalie & kantoor Rensa & Gevier

Verbouwing servicebalie & kantoor Rensa & Gevier 

Als u onlangs bij de servicebalie van Rensa in Drachten bent geweest, heeft u het vast al gemerkt: er is het een en ander veranderd. Met trots kunnen we vertellen dat we bij Bouma Technisch Installatiebedrijf de afgelopen periode hard hebben gewerkt aan de verbouwing van zowel de kantoren van Rensa & Gevier als het servicepunt van Rensa.

Aan de slag met duurzaamheid

Voor de kantoren van Rensa & Gevier zijn we nog druk bezig. Hier leggen we de elektra, ventilatie en verwarming/koeling aan. En we doen dit niet zomaar. We hebben gekozen voor een duurzame aanpak met een warmteterugwinsysteem voor de ventilatie en warmtepompen voor het verwarmen en koelen van de ruimtes. Zo dragen we bij aan een beter milieu en zorgen we voor een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door.

Warmteterugwinning: een slimme keuze

Warmteterugwinning is een techniek die we bij Bouma Technisch Installatiebedrijf graag toepassen. Het is een efficiënte manier om de warmte die normaal verloren gaat bij ventilatie, opnieuw te gebruiken. Dat betekent minder energieverbruik en dus ook minder kosten. Een win-win voor zowel Rensa als het milieu.

Warmtepompen: de toekomst van verwarmen en koelen

Ook de keuze voor warmtepompen past perfect in de visie van Rensa & Gevier op duurzaamheid. Deze systemen gebruiken de buitenlucht om de kantoren te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Het is een duurzame technologie die past bij een toekomstgericht bedrijf.

Een feestelijke opening

De verbouwing van het servicepunt is inmiddels afgerond en dat hebben ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Afgelopen maand was er een feestelijke opening waarbij ze samen met de betrokkenen hebben gevierd dat de werkzaamheden succesvol zijn afgerond. Het was een mooie gelegenheid om terug te kijken op een periode van intensieve samenwerking en vooruit te blikken naar de vernieuwde service die Rensa nu kan bieden.

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Bij Bouma Technisch Installatiebedrijf geloven we in de kracht van samenwerking. Het project bij Rensa & Gevier is daar een prachtig voorbeeld van. Door onze handen ineen te slaan, zorgen we voor een duurzame en comfortabele werkomgeving die klaar is voor de toekomst.

Persoonlijke benadering

We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Daarom kiezen we voor een persoonlijke en vriendelijke benadering in alles wat we doen. Heb je vragen over het project of bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.