De kracht van samenwerken

2 november 2023

Bij Bouma Technisch Installatiebedrijf hechten we grote waarde aan een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Zo streven we ernaar om het optimale uit een project te halen. Echter, wanneer we samenwerken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruikers, ontdekken we nog meer mogelijkheden. Een mooi voorbeeld hiervan is onze samenwerking met Oosterhof Vastgoed, Casemier bouwmanagement, Bouwbedrijf Rotteveel, VDP Architecten, kledingszaak Sil’s & Dasilva en kapsalon ‘t Knipcentrum in Paterswolde.

Verschillende wensen

In de voorbereidingsfase van dit project hebben we niet alleen rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever, maar ook met de inbreng van de kledingzaak en kapsalon. Gezien hun verschillende activiteiten heeft deze gecombineerde aanpak geleid tot een uniek resultaat, waarbij beide bedrijven een onderscheidende uitstraling hebben gekregen binnen hetzelfde pand.

Bouma Technisch Installatiebedrijf heeft een koel- en verwarmingsinstallatie geïmplementeerd die het hele pand van een duurzaam klimaat voorziet. Wij wensen Sil’s & Dasilva en ‘t Knipcentrum veel geluk in hun nieuwe locatie.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat Bouma Technisch Installatiebedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw project.