Bouma Technisch Installatiebedrijf

mfc-de-eiken-tiendeveen

MFC De Eiken Tiendeveen

In Tiendeveen realiseerden we de installatie van een Multifunctioneel Centrum. Dit is een bijzonder project om zijn hoge isolatiewaarden. Het is een mooi en duurzaam multifunctioneel gebouw geworden. In het sedumdak zijn heatpipes gemonteerd voor verwarming van warm water en cv water. Het gebouw wordt verwarmd door een pelletkachel en er zijn 3 buffervaten in de technische ruimte geplaats voor opslag van het warme water. De exploitatiekosten voor MFC Tiendeveen zijn daarom zeer laag.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.