Bouma Technisch Installatiebedrijf

Pelletkachel

Een pelletkachel is een kachel die brand op pellets. Dit zijn kleine samengeperste korrels gemaakt van houtsnippers en zaagsel. Een houtvergasser is een houtgestookte kachel. De gassen die bij de houtverbranding vrijkomen worden naverbrand. De kachel wordt aangesloten op een buffervat, waardoor maximaal rendement behaald kan worden.
 
Bouma heeft ervaring in het installeren van beide verbrandingskachels en kan u hierover uitgebreid informeren.
 
Bekijk ook het project MFC Tiendeveen waar we een pelletkachel hebben geinstalleerd.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.