Bouma Technisch Installatiebedrijf

Utiliteit

Bouma Technisch Installatiebedrijf is een ervaren partner in gebouw gebonden installaties. Wij leveren graag maatwerk en denken altijd vanuit de gebruiker van het gebouw. Immers de functie van het gebouw en de mensen, die in het gebouw moeten werken, bepalen het ontwerp van de installatie. Wij houden hierbij rekening met de wensen van de klant met betrekking tot comfort, duurzaamheid, gebruiksgemak en exploitatiekosten.

Na de engineering zorgen wij voor de uitvoering en vervolgens het periodiek onderhoud van de technische installaties.
In de utiliteitsmarkt zijn wij werkzaam o.a. in de zorg, onderwijs, overheid, kantoorgebouwen, fabrieksgebouwen en zwembaden.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.