Technicus Smart Energy – Kies voor Bouma Technisch Installatiebedrijf

Ben je geïnteresseerd in techniek en wil je meer leren over hoe alles werkt? Heb je wel eens gedacht aan een toekomst als installatie- of elektromonteur? Dan hebben we iets leuks voor je. Bouma Technisch Installatiebedrijf werkt namelijk samen met scholen zoals Firda, en dat is superinteressant voor jou! Bijvoorbeeld als je de opleiding Technicus Smart Energy volgt.

Een werkplek die bij je past

Bij Bouma snappen we dat de praktijk de beste leermeester is. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Firda, een samenwerking die is ontstaan vanuit Friese Poort en het Friesland College. Samen zorgen we ervoor dat jij als student niet alleen de theorie leert, maar ook meteen ziet hoe het er in de echte wereld aan toe gaat.

Open dagen bij Firda: Bouma is erbij

Als Firda open dagen organiseert, zijn wij van Bouma Technisch Installatiebedrijf er altijd bij om je vragen over de opleiding Technicus Smart Energy te beantwoorden. We staan klaar om je alles te vertellen over wat Bouma Technisch Installatiebedrijf doet en hoe we jou kunnen helpen om een echte pro te worden in de techniek. Je hoort niet alleen van ons, maar ook van studenten die je voorgingen, hoe het is om met je handen én je hoofd te werken aan projecten die ertoe doen.

De tekst gaat onder de foto verder

Technicus Smart Energy
Technicus Smart Energy bij Firda

Wat kan Bouma voor je betekenen?

  • Leerbanen: Stage lopen of een praktijkopleiding volgen in de vorm van een BOL of een BBL opleiding in samenwerking met Firda? Check!
  • Diversiteit in techniek: Van airconditioning tot zonnepanelen, je leert het allemaal.
  • Echte projecten: Werk mee aan projecten voor echte klanten.
  • Persoonlijke begeleiding: Onze ervaren monteurs staan altijd voor je klaar.

Wie ben jij?

  • Je hebt een passie voor techniek en ICT.
  • Je bent altijd op zoek naar nieuwe technologieën.
  • Je werkt zorgvuldig en reageert effectief.
  • Je bent sterk in teamwork en hebt een proactieve houding.

Duurzaam en toekomstgericht met Technicus Smart Energy

Weet je wat pas echt interessant is? Bij Bouma werken we niet alleen aan de techniek van vandaag, maar ook aan die van morgen. Duurzame technologieën zoals zonnepanelen en warmtepompen zijn bij ons dagelijkse kost. En jij kunt daar deel van uitmaken!

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor Technicus Smart Energy

Heb je zin gekregen om meer te leren over techniek en hoe je bij Bouma Technisch Installatiebedrijf aan de slag kunt? Pak die telefoon en bel ons op 0511 – 461378, of stuur een mailtje naar info@bouma-installatie.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en hoe jij je toekomst kunt vormgeven. Tot snel!

Bouma Technisch Installatiebedrijf is meer dan alleen een bedrijf; het is een plek waar je groeit, leert en jezelf ontwikkelt. Waar je werkt aan projecten die er echt toe doen en waar je deel uitmaakt van een fijn team dat gelooft in de kracht van samenwerken. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van techniek en maak van jouw toekomst een succesverhaal.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.