Bouma Technisch Installatiebedrijf

Renovatie

Het renoveren van woningen en bedrijfspanden heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt.

Bouma Technisch Installatiebedrijf renoveert woningen in opdracht van aannemers en woningbouwverenigingen. De woningen worden daarbij verduurzaamd en de bewoners krijgen veel meer comfort. Voor het renoveren van de woningen werkt Bouma volgens een vaste werkprocedure nauw samen met de aannemer. Werkzaamheden van de aannemer, van ons als installateur, stucadoor en de tegelzetter worden helemaal op elkaar afgestemd, zodat de bewoners zo weinig mogelijk hinder ervaren en erg snel van de gerenoveerde woning kunnen genieten.

Voor het renoveren van bedrijfspanden maken wij in overleg met de opdrachtgever een plan, waarbij bestemming en gebruiker van het pand centraal staan. De uitvoering van de renovatiewerkzaamheden worden altijd in overleg met de opdrachtgever zo uitgevoerd dat er voor de aanwezige gebruikers van het pand zo weinig mogelijk overlast is.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.