Werkzaamheden bij winkelcentrum De Centrale, Leeuwarden

Bouma Technisch Installatiebedrijf is actief bezig met het verbeteren van de veiligheid en uitstraling van winkelpark De Centrale in Leeuwarden. 

 

Verlichting

We hebben verlichting aangebracht in de passage van de winkels. Deze verbetering draagt niet alleen bij aan een aangenamere winkelervaring voor bezoekers na zonsondergang, maar verhoogt ook de veiligheid in het gebied.

 

Brandveiligheid

We zijn nu bezig met de aanleg van een droge blusleiding voor de brandveiligheid. Een droge blusleiding is essentieel voor de brandweer om in geval van nood snel en efficiënt te kunnen handelen.

 

Duurzame parkeerverlichting

Binnenkort starten we met de installatie van verlichting in de nieuwe parkeergarage. Door gebruik te maken van energiezuinige verlichtingsopties dragen we bij aan een groenere toekomst en een prettige parkeerervaring.

 

Een vertrouwde werkplek

Dit is niet de eerste keer dat we werkzaamheden uitvoeren bij winkelpark De Centrale. We zijn al jaren werkzaam voor het winkelcentrum. Zo hebben we onder andere een aantal jaar geleden diverse ledschermen geïnstalleerd. En zijn de algemene installatievoorzieningen in het winkelcentrum door ons aangelegd.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk al onze expertises via: www.bouma-installatie.nl/diensten/


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.