Oplevering energiezuinige vakantiewoning

De eigenaren van deze vakantiewoning kunnen deze zomer genieten van hun prachtige energiezuinige vakantiewoning in Doldersum. Bouma Technisch Installatiebedrijf mocht een steentje bijdragen bij het realiseren van dit prachtige plekje.

 

De uitgevoerde werkzaamheden

Onze installatiemonteurs Leo en Dane zijn afgelopen tijd naar Doldersum afgereisd om deze woning energiezuinig te maken. Dit hebben ze gedaan door een nieuwe Daikin warmtepomp en bijbehorende warmtepomp boiler met een 500 ltr buffervat te plaatsen.

De nieuwe installaties zorgen ervoor dat de eigenaren van deze vakantiewoning met lage maandlasten kunnen genieten van hun prachtige vakantieplek.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd geworden wat Bouma Technisch Installatiebedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw project.

 


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.