Oplevering: de Suvelfabryk

Soms mag je aan een project werken die net iets anders is dan de rest. Waar een andere benadering voor nodig is dan bij nieuwbouw. Van die projecten waar je naar uitkijkt om er mee aan de slag te gaan en waarop je niet kan wachten totdat je door het eindresultaat kan rondlopen. Dit soort projecten zijn de pareltjes in ons vak, en het project de Suvelfabryk is precies zo’n project. Vanaf dag één zijn wij al verliefd op deze bijzondere locatie.

 

De Suvelfabryk in Lioessens

Voor dit project werd Bouma Technisch Installatiebedrijf gevraagd of wij mee wilden bouwen op een unieke locatie. Duurzaamheid en behoud van oude elementen stonden hierin centraal. Het plan was om in een 120 jaar oude zuivelfabriek 13 prachtige vakantieappartementen te realiseren. Je weet vooraf dat er interessante uitdagingen zullen komen, maar dit weerhield er ons niet van om deze uitdaging aan te gaan.

 

Modern woongemak met authentieke uitstraling

Het project is in handen van Bouwbedrijf Dijkstra Lioessens, die verantwoordelijk was voor alle bouwwerkzaamheden. Bouma Technisch Installatiebedrijf mocht alle installatiewerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het plaatsen van airco’s, de aanleg en de afmontage van het sanitair maar ook alle gebruikelijke installatiewerkzaamheden. Vergeet hierbij niet dat het om een oude zuivelfabriek gaat, dus er was helemaal niets aangelegd. Een technische en logistieke uitdaging dus.
Duurzaamheid staat centraal bij de Suvelfabryk. Dus uiteraard hebben wij de vakantiewoningen voorzien van onder andere warmtepompen en zonnepanelen.

Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd met behoud van het authentieke karakter van de oude zuivelfabriek. En dat zie je overal in terug. In de badkamers, keukens en leefgedeeltes zijn nieuw en oud met elkaar gecombineerd. Het is een prachtige combinatie geworden tussen modern woongemak en de authentieke uitstraling.

 

Prachtig resultaat

Onze monteurs hebben in een korte bouwperiode veel werk verzet. Maar het resultaat is prachtig geworden! En ook belangrijk: alle vakantieappartementen zijn voor het zomerseizoen 2023 opgeleverd. Vanaf nu kan iedereen genieten van deze bijzondere locatie in het unieke waddengebied.

 

Wij wensen Johan en Minne Dijkstra van bouwbedrijf Dijkstra uit Lioessens alle succes toe met hun prachtige Suvelfabryk. Aan de locatie kan het niet liggen, op naar vele boekingen op een prachtige locatie!

Benieuwd geworden naar de Suvelfabryk? Ontdek deze bijzondere plek op de website van de Suvelfabryk.

 

 

 


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.