Nieuwbouwwoning Heechsan

In Heechsan, een buurtschap vlakbij Eastermar, is onlangs een nieuwbouwwoning opgeleverd. De bouw is gerealiseerd door Bouwbedrijf Swart uit Eastermar maar Bouma Technisch Installatiebedrijf werd ingeschakeld voor de installatiewerkzaamheden. Benieuwd wat wij gerealiseerd hebben? Lees dan verder…

 

De uitgevoerde werkzaamheden

Onze vakmannen Leo en Dane zijn bij dit project verantwoordelijk voor het installatiewerk en de elektrische installatie. Voor deze nieuwe woning mochten zij een Mitsubishi Warmtepomp met 300 liter buffervat plaatsen.
De warmtepomp is geplaatst in de technische ruimte in de bijkeuken. Het buffervat, expansievat en de patchkast zijn geplaatst in de kast onder de trap.

 

Deze installatie zorgt ervoor dat de bewoners straks op een duurzame manier de woning kunnen verwarmen en verkoelen.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd geworden wat Bouma Technisch Installatiebedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw project.

 

 


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.