Bouma Technisch Installatiebedrijf

Nieuwbouw IKC Prins Maurits Leeuwarden

Voor de nieuwbouw IKC Prins Maurits aan de Brandemeer 1 in Leeuwarden hebben wij alle installatie- en elektrotechnische werkzaamheden mogen verrichten. De school is gasloos. Er is een duurzame Daikin VRV installatie aangebracht met ventilatie volgens het Frisse scholenconcept klasse B. De installatie is voorzien van een Daikin I-manager, door ons uitgebreid tot een volledige gebouwbeheersyseem.
 
Daarnaast is de school voorzien van 134 zonnepanelen geplaatst door Awizon zonne energie.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.