1485284282_IKC aventurijn Leeuwarden arch. 1

Nieuwbouw IKC Aventurijn Leeuwarden

Aan de Tjerk Hiddestraat in Leeuwarden wordt een nieuw integraal kindcentrum gebouwd. Bouma verzorgd alle installatiewerk van het nieuw IKC Aventurijn.
 
Bij de nieuwbouw worden duurzame materialen gebruikt en wordt een duurzame installatie aangebracht. De opdrachtgever vindt een kwalitatief goed te regelen binnenklimaat van essentieel belang.
 
Het binnenklimaat wordt straks geregeld via een innovatief VRV-systeem wat nog niet eerder is toegepast in een schoolgebouw. Met dit energiezuinige systeem kan in iedere ruimte het CO2-gehalte (frisse lucht) en de temperatuur apart worden geregeld en gemonitord. Doordat het systeem kan verwarmen, ventileren en koelen is er zowel in de winter als in de zomer een aangename en constante temperatuur door het gehele gebouw.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.