Bouma Technisch Installatiebedrijf

1469630835_foto 1

12 appartementen Spanjehof Almere

Het project Palazzo Rimini ligt in het gebied voor de ‘Stadspaleizen’ tussen de nieuwe duinen en de dichte bouwblokken van het Europakwartier. Tussen de Spanjestraat en de Portugalkade wordt, vlakbij het nieuwe station, op een kavel van 1.200 m² een exclusief en kleinschalig appartementencomplex ontwikkeld aan een privé-toegangsweg.

Het project is opgedeeld in 3 fases.

Er komen 12 appartementen (per fase) verdeeld over 4 bouwlagen. Op de begane grond 2 appartementen met tuin/terras, op de 2e en 3e laag ieder 4 appartementen en op de 4e laag 2 penthouses.

Rechts, fase 1 is opgeleverd in het voorjaar van 2015.
Dit is bouwnummer 1 t/m 23.
Links,   fase 2 is opgeleverd in het voorjaar van 2016
Dit is bouwnummer 2 t/m 24.

Fase 3 volgt..


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.