Nieuwbouwwoning Kallenkote

Onlangs hebben we de volledige installatie van een nieuwbouwwoning in Kallenkote opgeleverd. In samenwerking met bouwbedrijf Hetebrij hebben we een huis voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van duurzaamheid en comfort.

Duurzaam verwarmen met een warmtepomp

Een van de kernpunten van dit project was de installatie van een warmtepomp. Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om de woning op een duurzame manier te verwarmen. De warmtepomp gebruikt de energie uit de buitenlucht, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de bewoners.

Gezonde lucht met WTW-ventilatie

Gezonde lucht in huis is essentieel. Daarom hebben we een WTW (Warmte Terug Win) ventilatiesysteem geïnstalleerd. Dit systeem zorgt voor constante aanvoer van verse lucht en voert de gebruikte lucht af, terwijl de warmte die normaal verloren gaat, wordt teruggewonnen. Dit draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat en een verlaging van de energiekosten.

Zonne-energie optimaal benutten

De zonneboiler en de 16 pv (fotovoltaïsche) panelen zijn ook door ons geïnstalleerd. De zonneboiler maakt gebruik van zonlicht om water te verwarmen, wat een aanzienlijke besparing op de energierekening oplevert. De pv-panelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor de woning deels in haar eigen energiebehoefte kan voorzien. Deze combinatie van technologieën maakt de woning niet alleen energiezuinig, maar ook minder afhankelijk van externe energieleveranciers.

Een blik op de toekomst

Dit project in Kallenkote is een perfect voorbeeld van hoe Bouma Technisch Installatiebedrijf bijdraagt aan een duurzamere wereld. We zijn blij dat we onze expertise hebben mogen inzetten voor dit mooie project. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor duurzame installatietechnieken in uw woning of project? Neem gerust contact met ons op via 0511-461378 of info@boumatechnischinstallatiebedrijf.nl


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.