Installatiewerk 31 nieuwbouw woningen Tonnenburg Leeuwarden

Bouma Technisch Installatiebedrijf heeft voor 31 nieuwbouw woningen in de wijk Sint Bonifatiuspark – Tonnenburg in Leeuwarden het installatiewerk uitgevoerd.

Op het terrein van het voormalige Bonifatiushospitaal in Leeuwarden wordt druk gebouwd aan de nieuwe groene woonwijk Sint Bonifatiuspark. Sint Bonifatiuspark telt straks een keur aan woningtypen, omgeven door monumentaal groen.

Stijlvol wonen in een herenhuis in het groene karakteristieke Sint Bonifatiuspark. Een woonomgeving die de sfeer ademt van de jaren ‘dertig. En dat in alle opzichten. De architectuur is tot in detail uitgewerkt en de natuur krijgt hier nog de aandacht die het verdient. Het centrum ligt op loopafstand. Tonnenburg is de laatste fase van het Sint Bonifatiuspark.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.