Installatie koelsysteem Danfoss Editron

Danfoss heeft in Heerenveen een nieuwe testopstelling voor vermogensregelaars gebouwd. Bouma heeft de technische installatie ontworpen en gemonteerd, waarbij de testopstelling met water gekoeld kan worden.

 

Danfoss Editron
In de testopstelling kunnen vermogen regelaars op verschillende voedingsspanningen worden getest. Technisch installatiebedrijf Bouma heeft voor Danfoss Editron een koelsysteem ontworpen en geïnstalleerd die de omstandigheden nabootsen waarin de omvormers functioneren. Het water wordt gekoeld door een drycooler. Hierbij wordt de warmtewisselaar gekoeld door de buitenlucht. Danfoss EDITRON is fabrikant van een zeer geavanceerd elektrisch aandrijfsysteem. Danfoss Editron elektrische aandrijflijnen zijn speciaal ontworpen voor het regelen van de stroom voor hybride en elektrische stroom in voertuig -, machine- en scheepvaarttoepassingen.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.