Bouma Technisch Installatiebedrijf

Installatie koelsysteem Danfoss Editron

Danfoss heeft in Heerenveen een nieuwe testopstelling voor vermogensregelaars gebouwd. Bouma heeft de technische installatie ontworpen en gemonteerd, waarbij de testopstelling met water gekoeld kan worden.

 

Danfoss Editron
In de testopstelling kunnen vermogen regelaars op verschillende voedingsspanningen worden getest. Technisch installatiebedrijf Bouma heeft voor Danfoss Editron een koelsysteem ontworpen en geïnstalleerd die de omstandigheden nabootsen waarin de omvormers functioneren. Het water wordt gekoeld door een drycooler. Hierbij wordt de warmtewisselaar gekoeld door de buitenlucht. Danfoss EDITRON is fabrikant van een zeer geavanceerd elektrisch aandrijfsysteem. Danfoss Editron elektrische aandrijflijnen zijn speciaal ontworpen voor het regelen van de stroom voor hybride en elektrische stroom in voertuig -, machine- en scheepvaarttoepassingen.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.