Bouma Technisch Installatiebedrijf

1446796777_bernekampus

Bernekampus Burgum

Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een grote opdracht van de gemeente Tytsjerksteradiel: de nieuwbouw van obs ’t Partoer en verbouw van cbs De Arke in Burgum.
Deze scholen maken onderdeel uit van de Bernekampus, een gebied rondom de basisscholen met verschillende multifunctionele voorzieningen op het gebied van onderwijs, opvang en zorg voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Bij dit project is er gebruik gemaakt van het nieuwe manier van werken: BIM.
De aannemer, architect, installateur en leveranciers werken allemaal in dezelfde digitale 3D- tekening, waarbij ieder zijn eigen taken uitvoert.

De nieuwe school is uitgevoerd volgens het concept Frisse Scholen, dat staat voor een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu. Het verwarmings- en ventilatiesysteem is zelfsturend. De luchtkwaliteit wordt continu gemeten, er wordt geheel automatisch geventileerd en de lucht wordt gefilterd. Aanwezigheidsdetectie stuurt per ruimte de verlichting en verwarming aan. Het klimaatbeheersysteem is uitgerust met een proactief reagerend systeem: als er storingen zijn, krijgen wij automatisch een e-mail.


Ook samenwerken aan een mooi project?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.