Opgeleverd: De 3 van Sminia

14 juni 2023

Wie de laatste tijd in het centrum van Burgum is geweest heeft het ongetwijfeld gezien; daar is de laatste tijd hard gewerkt aan de realisatie van het nieuwbouwproject De 3 van Sminia. Drie woongebouwen met comfortabele en duurzame koop- en huurappartementen. Elk woongebouw beschikt over een uitgesproken eigen karakter, dat past bij de historie van Burgum.

De uitgevoerde werkzaamheden

Comfort en duurzaamheid stonden centraal bij de realisatie van De 3 van Sminia. Bouma Technisch Installatiebedrijf is daarom gevraagd om alle installatiewerkzaamheden uit te voeren. Een prachtige opdracht voor ons, midden in het dorp Burgum waar wij sinds kort gevestigd zijn!

Naast de gebruikelijke installatiewerkzaamheden voor alle 32 verschillende appartementen hebben wij ook alle drie woongebouwen voorzien van warmtepompen en zonnepanelen.

De nieuwe bewoners kunnen straks genieten van hun comfortabele en duurzame appartementen in hartje Burgum. De technische oplevering is nu voltooid, de oplevering van de appartementen aan de nieuwe bewoners zal spoedig volgen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd geworden wat Bouma Technisch Installatiebedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw project.