Positieve herbeoordeling ISO9001 en VCA*

10 januari 2024

Bouma Technisch Installatiebedrijf heeft onlangs haar toewijding aan kwaliteit en veiligheid opnieuw bevestigd door een succesvolle herbeoordeling voor de ISO9001-2015 en VCA* certificaten. Deze mijlpaal is een belangrijk signaal naar klanten en partners dat Bouma Technisch Installatiebedrijf niet alleen voldoet aan internationaal erkende normen, maar ook continu streeft naar verbetering en excellentie in haar dienstverlening.

De waarde van ISO9001-2015

Het ISO9001-2015 certificaat is een belangrijke erkenning die aantoont dat het kwaliteitsmanagementsysteem van Bouma Technisch Installatiebedrijf voldoet aan strenge internationale standaarden. Het bedrijf heeft zich niet alleen aangepast aan de nieuwe normen van 2015, maar heeft deze ook geïnternaliseerd, met de organisatie als centraal uitgangspunt. Dit benadrukt de klantgerichte benadering van Bouma Technisch Installatiebedrijf, waarbij de behoeften en verwachtingen van de klant vooropstaan.

Het belang van VCA* Certificering

Veiligheid is een fundamenteel aspect van elke werkomgeving, en het VCA* certificaat verzekert dat Bouma Technisch Installatiebedrijf werkt volgens de hoogste veiligheidsstandaarden. Dit houdt in dat alle processen en werkzaamheden worden uitgevoerd met de grootste zorg voor de gezondheid van medewerkers en respect voor het milieu.

Continuïteit en vertrouwen

De herbeoordeling en verlenging van deze certificaten zijn van belang voor het behoud van klantrelaties. Bestaande klanten van Bouma Technisch Installatiebedrijf kunnen vertrouwen op een onveranderde en zelfs verbeterde kwaliteit van dienstverlening. Dit versterkt de relatie en bevordert klantloyaliteit, aangezien klanten de zekerheid hebben dat hun technische installaties in deskundige handen zijn.

Uw tevredenheid, onze prioriteit

Bij Bouma Technisch Installatiebedrijf staat uw tevredenheid centraal. Onze service en onderhoudsabonnementen garanderen dat uw installaties optimaal blijven functioneren. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Onze experts staan voor u klaar.

Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan:

telefoon: 0511-461378

email: info@bouma-installatie.nl