Kantoor en bedrijfspanden

Bouma Technisch Installatiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van technische installaties in kantoorpanden en bedrijfspanden. Of het nu gaat om nieuwbouw of om herbestemming van oudere bedrijfspanden, onze engineers denken graag mee over de meest functionele installatie voor de gebruikers van het pand. Een gezond en comfortabel binnenklimaat, waarbij verwarming, koeling en ventilatie optimaal op elkaar worden afgestemd, zorgen voor een goede werkomgeving voor de mensen die dagelijks in het pand aanwezig zijn. Wij adviseren u ook graag bij het toepassen van de juiste kleur en hoeveelheid verlichting. Bewezen is dat zowel verlichting als een gezond binnenklimaat ten goede komt van de productie en prestaties van de gebruikers en zorgt voor een lager ziekteverzuim.

Bouma Technisch Installatiebedrijf heeft de ervaring en kennis om u te ondersteunen vanaf ontwerp, advies tot uitvoering, beheer en onderhoud van uw gebouw gebonden installatie.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.