Historie

Bouma Technisch installatiebedrijf is in 1936 door de heer Bouwe Bouma opgericht, die zich aanvankelijk bezighield met onderhoud van haarden en kachels. Na 1966 is het familiebedrijf, onder leiding van de twee zonen van de heer Bouma, Bob en Bouke, geleidelijk uitgegroeid tot het huidige allround installatiebedrijf met ongeveer 75 medewerkers.

Het bedrijf is in 1936 begonnen aan de Achterwei 18 in Sumar. Met ingang van 31 mei 1994 is de naam van het bedrijf – firma B.G. Bouma & Zonen- gewijzigd in Bouma Technisch Installatiebedrijf BV. In 2005 hebben Bob en Bauke Bouma de zaak overgedragen.

In 2022 is het bedrijf verhuisd naar de Florynwei 5 in Burgum.

De huidige directie, bestaande uit dhr. B. de Vries en mevr. D. Holwerda, is al vele jaren werkzaam binnen het bedrijf. Vooruitkijken en nieuwe ontwikkelingen omarmen, zijn een deel van de kracht Bouma. “We zijn niet bang om nieuwe technieken en producten te gebruiken om zo het beste aan onze klanten aan te bieden. Onze jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbare partner”.

Bouma Technisch Installatiebedrijf heeft deskundige en vakbekwame medewerkers, die er plezier in hebben om met de laatste technieken op de hoogte te zijn en ermee te mogen werken. Het werkgebied is Noord-Nederland en de opdrachtgevers zijn aannemersbedrijven, woningbouwverenigingen, overheden, scholen, bedrijven en particulieren.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.