Bouma Technisch Installatiebedrijf

Geef gas met energie

25 april 2020

๐—ช๐—ถ๐—น๐˜ ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป? ๐—•๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜‚ ๐˜‚๐˜„ ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป? ๐——๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐˜ ๐˜‚ ๐—ป๐—ฎ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐˜๐—ฒ๐—ฝ๐—ผ๐—บ๐—ฝ?

De gemeente Tytsjerksteradiel en gemeente Achtkarspelen hebben een mooie stimuleringsactie waarbij u waardebonnen kunt aanvragen voor de aanschaf van bijvoorbeeld radiatorventilatoren of het waterzijdig inregelen van de cv-installatie.

Vraag de waardebon aan via https://energieloket.net/aanvraag-waardebonnen/

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiรซnemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.