De vakmensen van Bouma: Piet

In de rubriek De Vakmensen van Bouma komen de gezichten van Bouma Technisch Installatiebedrijf in beeld. Wie zijn de drijvende krachten achter het bedrijf? Welke functies zijn er bij Bouma? Je lees het allemaal in de rubriek De Vakmensen van Bouma.

Naam: Piet Kingma
Functie: Leidinggevend installatiemonteur
In vrije tijd doe ik graag: Toeren op mijn hobbytrekker MF 135 en tuinieren

Verantwoordelijk voor installaties aanleggen

Als werktuigbouwkundige is Piet verantwoordelijk voor installaties aanleggen in woningen, appartementen en utiliteitsgebouwen. “Hierbij regel ik de voortgang op de bouw en tevens heb ik vaak nieuwe werknemers of stagiaires bij mij die ik het vak mag leren.”

Een lekker gevarieerde werkdag

Piet werkt inmiddels 23 jaar bij Bouma Technisch Installatiebedrijf. Door zijn jarenlange ervaring ziet zijn gemiddelde werkdag er heel gevarieerd uit. De ene keer is Piet bij een nieuwbouwproject werkzaam, de andere keer bij een renovatie klus.  “En soms ben ik ook bij mensen thuis bezig.” Kortom: geen dag is hetzelfde bij Piet, wat het werk lekker gevarieerd maakt.

Veel vrijheid in de werkzaamheden

Wanneer wij Piet vragen wat hij het leukste vindt aan zijn werk, is zijn antwoord duidelijk: “ik vind de afwisseling van werkzaamheden heel mooi. Daarnaast hebben wij ook veel vrijheid in de werkzaamheden, dat werkt erg prettig.”
Piet vind het erg fijn om lekker met zijn handen bezig te zijn en om andere jongens de kneepjes van het vak te leren.

De snuffelstage bij Bouma Technisch Installatiebedrijf

Er is één herinnering die altijd bij Piet zal bijblijven. Dat was toen zijn eigen zoon van 14 jaar twee dagen mee mocht naar Bouma Technisch Installatiebedrijf voor zijn snuffelstage. De interesse voor installatietechniek zit dus in de familie!

Leer ook onze andere collega’s kennen

Benieuwd naar de verhalen van onze andere collega’s? Bekijk dan de rubriek Vakmensen van Bouma en ontdek meer verhalen van de vakmensen die werken bij Bouma Technisch Installatiebedrijf.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.