De vakmensen van Bouma: Peter

In de rubriek De Vakmensen van Bouma komen de gezichten van Bouma Technisch Installatiebedrijf in beeld. Wie zijn de drijvende krachten achter het bedrijf? Welke functies zijn er bij Bouma? Je lees het allemaal in de rubriek De Vakmensen van Bouma.

Vakmensen van Bouma

Naam: Peter Idsardi
Functie: Gereedschapsbeheerder / Keurmeester / Bedrijfswagens onderhoud
In vrije tijd doe ik graag: leuke dingen doen met mijn zoontje Stijn, met vrienden afspreken of een terrasje pakken in de stad. In de zomerperiode ben ik ook vaak op het strand te vinden.

Duizendpoot

Wanneer we Peter vragen wat voor werk hij precies doet, is dat niet zomaar in een paar woorden uit te leggen. We kunnen hem oprecht een duizendpoot noemen. Peter is elke ochtend als eerste op de zaak, zodat hij alles klaar kan zetten voor zijn collega’s. Hierbij kan je denken aan materialen klaarzetten op de aanhangers voor de monteurs of benodigde gereedschappen uitgeven aan de collega’s.
Wanneer de monteurs op pad zijn houdt Peter zich bezig met nieuw gereedschap bestellen, garanties en/of defecten van materiaal verwerken, het keuren van bijvoorbeeld ladders, trappen en het elektrisch gereedschap, de gasvoorraad bijhouden, enzovoorts.
Mocht er dan nog tijd over zijn is Peter actief met terrein- en bedrijfswagens onderhoud.

Een diversiteit aan werkzaamheden

Peter weet direct antwoord te geven wanneer we vragen wat hij het leukste vindt aan zijn werk: ‘de diversiteit aan werkzaamheden. De werkdag is erg gevarieerd en brengt veel verschillende dingen met ze mee. Je bent met iedereen in contact binnen het bedrijf’. Naast de eerder genoemde werkzaamheden brengt Peter ook de bedrijfsbussen naar de dealer voor onderhoud en/of reparatie en heeft hij contact met de leveranciers. Zo komen er een hoop verschillende gezichten voorbij tijdens Peter zijn werkzaamheden.

Nuchtere mentaliteit

Ondanks de uiteenlopende werkzaamheden van Peter, vind hij de nuchtere mentaliteit binnen het bedrijf erg fijn. Maar dat niet alleen, ook het personeelsuitje in 2023 staat Peter nog goed in zijn geheugen. Met het personeelsuitje stond een bezoekje aan Daikin in België op het programma. Een bezoekje in Brugge kon toen natuurlijk niet ontbreken, dat was erg gezellig met alle collega’s.

Leer ook onze andere collega’s kennen

Benieuwd naar de verhalen van onze andere collega’s? Bekijk dan de rubriek Vakmensen van Bouma en ontdek meer verhalen van de vakmensen die werken bij Bouma Technisch Installatiebedrijf.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.