De vakmensen van Bouma: Abu

In de rubriek De Vakmensen van Bouma komen de gezichten van Bouma Technisch Installatiebedrijf in beeld. Wie zijn de drijvende krachten achter het bedrijf? Welke functies zijn er bij Bouma? Je lees het allemaal in de rubriek De Vakmensen van Bouma.

Naam: Abu
Functie: Monteur
In vrije tijd doe ik graag: Voetballen, hardlopen en fietsen

In de nieuwe editie van De Vakmensen van Bouma komt Abu aan het woord. Abu is monteur bij Bouma Technisch Installatiebedrijf. Hij zal door velen als vriendelijk en bescheiden omschreven worden. Maar wie is Abu eigenlijk nog meer? Je leest het in de nieuwe editie van De Vakmensen van Bouma.

Monteur: van loodgieter tot elektra

In zijn vrije tijd is Abu veelal bezig met sportieve bezigheden. Zo is hij dol op voetballen, hardlopen en fietsen. Aan de conditie zal het niet liggen, tijdens de werkzaamheden als monteur!

Maar een monteur is een ruim begrip, dus vroegen wij Abu waar zijn werkzaamheden uit bestonden. “Ik ben dus monteur bij Bouma en ik ben veelal bezig als loodgieter, maar ook  veel bezig met elektra voor verschillende opdrachten.”  Abu is veelal werkzaam in renovatie en in het klantenwerk, vandaar dat hij ook beide disciplines beheerst.  Bouma heeft het momenteel erg druk met het verduurzamen van woningen, ook hier draagt Abu zijn steentje bij.  Als monteur bij Bouma Technisch Installatiebedrijf kom je dus uiteenlopende werkzaamheden tegen, waardoor geen enkele dag hetzelfde zal zijn

Al bijna 5 jaar monteur bij Bouma Technisch Installatiebedrijf

Abu is inmiddels al bijna vijf jaar werkzaam als monteur bij Bouma. In al die jaren heeft hij het erg naar zijn zin. Een gemiddelde werkweek vindt Abu daarom ook erg leuk en leerzaam. Wat Abu het allerleukste vindt? Dat varieert enorm, omdat het vak zelf zoveel variaties biedt. Maar het omgaan met de klanten springt er dan toch wel uit. Verder zegt Abu: “Eigenlijk vind ik elke werkdag een mooie herinnering, elke dag is een andere ervaring.”

Leer onze andere collega’s ook kennen

Benieuwd naar de verhalen van onze andere collega’s? Bekijk dan de rubriek Vakmensen van Bouma en ontdek meer verhalen van de vakmensen bij Bouma Technisch Installatiebedrijf.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.