Dag van de Bouw 2024

12 juni 2024

Op zaterdag 8 juni was het zover: de Dag van de Bouw. Een dag waarop bouwprojecten door heel Nederland hun deuren openen voor het publiek. Ook Bouma Technisch Installatiebedrijf deed mee en stelde het project “Multifunctioneel centrum in Tytsjerk” open voor bezoekers.

Een kijkje achter de schermen

De belangstelling was groot. Maar liefst 700 bezoekers kwamen een kijkje nemen bij de bouw van het nieuwe multifunctionele centrum. Als installateur kregen wij de kans om te laten zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Bezoekers konden zien welke technieken in de plafonds en wanden worden aangebracht. Dit gaf een uniek inzicht in de complexiteit en het vakmanschap dat bij een dergelijk project komt kijken.

Een van de hoogtepunten van de dag was de mogelijkheid om in 3D door het gebouw te lopen. Bezoekers konden met eigen ogen zien hoe wij met behulp van moderne technologieën onze projecten ontwerpen en uitvoeren. Daarnaast waren de tekeningen en een groot deel van de technische installatie zichtbaar voor het publiek. Dit gaf een compleet beeld van het werk dat wij als technisch installatiebedrijf verrichten.

Deskundige uitleg

Projectleider Lourens Koster en elektromonteur Tjeerd Baron waren de hele dag aanwezig om tekst en uitleg te geven. Zij beantwoordden vragen van bezoekers en gaven uitleg over de verschillende technieken en installaties. Hun deskundigheid en enthousiasme werden zeer gewaardeerd door de aanwezigen.

Prijsvraag

Om de dag extra bijzonder te maken, hadden we een prijsvraag georganiseerd. De vraag was: “Hoeveel kilometer kabel denkt u dat er in het gebouw verwerkt is?” Mevrouw Tineke Ponne uit Tytsjerk had het bijna juist met haar antwoord van 22 kilometer. Zij heeft inmiddels haar prijs in ontvangst genomen.

Een geslaagde dag

De Dag van de Bouw was voor Bouma Technisch Installatiebedrijf een groot succes. Het was een mooie gelegenheid om ons werk aan een breed publiek te laten zien en om in contact te komen met geïnteresseerden. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en bedanken iedereen die de moeite heeft genomen om langs te komen.

Wij hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op de Dag van de Bouw. Tot dan!