Bouma Technisch Installatiebedrijf

Duurzame installatietechniek

Door een groeiend milieubewustzijn en de wens op termijn kosten te besparen door terugwinning van energie of het gebruik van natuurlijke energiebronnen neemt de vraag naar o.a. zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompsystemen, laagtemperatuurinstallaties of warmte-terugwininstallaties enorm toe.
 
Aard- en luchtwarmtepompsystemen zijn technieken die Bouma beheerst. Deze technieken zijn niet nieuw maar afkomstig uit de koeltechniek. Het koelen en verwarmen met een warmtepompsysteem vormt een interessant alternatief voor de traditionele gasgestookte installaties, omdat het warmtepompsysteem uitsluitend op elektriciteit werkt. Bouma kan u deskundig adviseren op het gebied van deze nieuwe energiebesparende technieken, zodat ook u de juiste energiezuinige keuze voor uw bedrijf of woning kunt maken.


Advies of vragen?

Bouma Techisch Installatiebedrijf werkt op innovatieve wijze aan de mooiste projecten voor particulieren en bedrijven. Wij kunnen ook uw technische installatie op professionele wijze plaatsen en beheren. Neem voor meer informatie contact op of vraag een vrijblijvende offerte.

Beste relatie,

De Nederlandse overheid heeft verregaande maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19). Wij nemen dit als bedrijf uiteraard zeer serieus en zullen de richtlijnen en adviezen van de overheid blijven navolgen.

Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze maatregelen.

Wij willen onze dienstverlening zoveel mogelijk doorzetten, maar daarnaast willen we onze relaties en medewerkers zoveel mogelijk beschermen.

We nemen daarom de voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht. Onze medewerkers ontvangen instructies over deze maatregelen en worden gevraagd om contacten zoveel mogelijk te vermijden. De bezetting kan de komende weken afwijken, bijvoorbeeld omdat medewerkers thuis werken. Wij zijn echter altijd telefonisch bereikbaar.

In de komende weken kan het daarom zijn dat u hier enige hinder van ondervindt, maar wij vertrouwen op uw begrip hierin.